Északi Áramlat

Vészhelyzet van az Északi Áramlat 2. Vészhelyzet van az Északi Áramlat 2 gázvezeték A vonalán.


Hajoroncsok A Namib Sivatagban A Hirhedt Csontvazpart Erdekes Vilag Shipwreck Giethoorn Abandoned Ships

2 hours agoAz orosz vezetés állhat az Északi Áramlat 1 és az Északi Áramlat 2 földgázvezeték elleni támadás mögött a német szövetségi parlament Bundestag védelmi bizottságának elnöke szerint.

. 3 hours agoA Kreml elutasítja azokat a kiszámíthatóan ostoba állításokat miszerint Oroszország szabotálta volna az Északi Áramlatot. Kedden robbanásokat észleltek az Északi Áramlatnál. Európa versenyt fut az idővel.

22 hours agoAz Északi Áramlat2 egyébként nemrég készült el azonban Németország a vezetéken való gázszállítás tervét az oroszukrán háború kitörése előtt már elvetette. Érdemi szállítás egyik vezetéken sem zajlik az Északi Áramlat 1-nél politikai okok miatt hónapok óta nincs szállítás az Északi Áramlat 2 esetén pedig el sem indult. Infostart MTI 2022.

Mégsem küldenek gázt az Északi. Az egyetlen üzemben maradt gázkompresszoregység javítása miatt augusztus 31. 4 hours agoVideó az Északi Áramlat gázvezeték robbanásáról.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt két helyen. A Gazprom háromnapos karbantartást végez a vezetéken. 3 hours agoAz Északi Áramlat 1.

Csővezetéken keletkezett kár nem véletlen az európai energiainfrastruktúra bármilyen szándékos megzavarása teljességgel elfogadhatatlan amire. Télig annyira fel akarják tölteni az Unió államai a gázkészleteiket amennyire csak lehet. Marie-Agnes Strack-Zimmermann szerint minél.

1 day agoCsökkent a nyomás az Északi Áramlat 2 tengeri gázvezeték egyik szálában közölte hétfőn a projekt üzemeltetője a Nord Stream 2 AG. 5 hours agoAhogy karról korábban beszámoltunk hétfő hajnalban az Északi Áramlat-1-nél míg este az Északi Áramlat-2-nél jelentettek hirtelen nyomáscsökkenést és szivárgást a svéd és a. 1 day agoNyomáscsökkenést tapasztaltak az egyik mellékvezetékben.

Egyelőre nem tudni hogy mi okozhatta a nyomáscsökkenést és a. Németországba így nem érkezik gáz Oroszországból. Németországba így nem érkezik gáz Oroszországból.

Leállította a Németországba történő gázszállítást a Gazprom az Északi Áramlat-vezetéken karbantartás miatt. Három napra teljesen leáll az Északi Áramlat gázvezeték jelentette be a Gazprom. Akár arra is fel kell készülni hogy a Kreml elzárja a.

A Gazprom háromnapos karbantartást végez a vezetéken. Oroszország által kitervelt terrortámadásnak és az Európai Unió elleni agressziónak nevezte az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 földgázvezetéken mutatkozó szivárgást Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének. Az oroszok okozták az Északi Áramlat szivárgását.

Szerdán leáll a gázszállítás az Északi Áramlat 1 vezetéken. A moszkvai tájékoztatás szerint szeptember 3-án indul újra a. 6 hours agoAz Északi Áramlat 2 szivárgását hétfőn hajnalra észlelték a nap folyamán végül a dán hatóságok állapították meg hogy Bornholm térségében szivárog a földgáz majd estefele.

Csővezetéken keletkezett kár nem véletlen az európai energiainfrastruktúra bármilyen szándékos megzavarása teljességgel elfogadhatatlan amire. 21 hours agoHétfőn késő délután érkezett a hír miszerint az Északi Áramlat 2-nél nyomáscsökkentést tapasztaltakKedden délelőtt jelentették hogy az Északi Áramlat 1-nél is szivárgások tapasztalhatók. Az Északi Áramlat1 azért nem mert az orosz fél augusztusban leállította a földgázszállítást az összes turbina meghibásodására és arra hivatkozva hogy szervizelésüket a Siemens a.

Három napra teljesen leáll az Északi Áramlat gázvezeték jelentette be a Gazprom. Németország Dánia Svédország Finnország és Oroszország parti hatóságait azonnal. 2 hours agoAz Északi Áramlat 1.

10 hours agoA svéd tengerészeti hatóság figyelmeztetést adott ki az Északi Áramlat-1 vezeték két ponton való szivárgása miatt nem sokkal azután hogy a közeli Északi Áramlat-2 vezetéken. Szerdán leáll a gázszállítás az Északi Áramlat 1 vezetéken. Megszólalt a Siemens a Gazprom gázstopjáról.

A Nord Stream 2 szárazföldi helyszíni diszpécsere ma éjjel az A vezetékben hirtelen nyomáscsökkenést észlelt. A hírre növekedtek a vállalat részvényei. Augusztus 31-én moszkvai idő szerint.


I Pinimg Com 474x 6d 9d 92 6d9d9236d641302efb9180f


Karacsony Gergely Szilveszter


Avstrijskij Zele Dal Sovet Po Tranzitu Gaza Ukrainskomu Zelenskomu Sovety Dzen Dali


Vanessa Beeley Lecture In Ottawa The Role Of The So Called White Helme Lecture Ottawa Vanessa


A Termeszet Szol Hozzad Kevin Spacey Az Esoerdo Nature Is Speaking Nature Wonders Of The World

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1